het Keizerrijk

 

De winkelHet winkelpand

Boekhandel Het Keizerrijk is sinds 1 september 2001 gevestigd in een fraai, karakteristiek pand aan de Noordvliet in het oude stadshart van Maassluis. De winkelruimte, verdeeld over drie niveaus, is sfeervol, maar effectief ingericht. U vindt in Het Keizerrijk geen kantoorartikelen en geen tijdschriften: de beschikbare ruimte wordt volledig in beslag genomen door boeken.

Hoewel het winkelpand niet groot is, is menige bezoeker verrast door het brede aanbod aan boeken.

 

De boeken

Met name in de rubrieken literatuur, kinderboeken en reisgidsen is er een mooi aanbod boeken, maar andere rubrieken zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd.

 

Bestellen

En mocht u het boek van uw keuze niet aantreffen, dan kan het in veel gevallen op korte termijn geleverd worden. Meerdere keren per week arriveren er boekzendingen, zodat de levertijd in de regel tot enkele dagen beperkt blijft. 

Nieuw is de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. Als u voor 13.00 uur bestelt in onze webwinkel (en mits het gewenste boek voorradig is bij onze leverancier), dan wordt uw bestelling de volgende dag in de winkel of op een door u opgegeven adres in Nederland afgeleverd. Voor deze service betaalt u slechts een deel van de verzendkosten extra.

Na 13.00 uur, maar voor 17.00 uur kunt u spoedbestellingen doorgeven aan de winkel via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per telefoon (010-5923298).

Service

Naast het pand en de boeken die daarin te vinden zijn vinden we de geboden service aan u, lezer, van groot belang: een goed advies, efficiente afhandeling van uw bestellingen, oog voor u en uw wensen. Zowel in de winkel als op deze website proberen we u met een tevreden gevoel de (virtuele) deur uit te laten gaan. Maar: het blijft mensenwerk. Daarom zijn we erg blij met uw opmerkingen en commentaar, zowel in positieve, als in negatieve zin.

Klikt u Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. om om uw opmerkingen door te geven.

Logo

Lees onze nieuwsbrief!
Klik hier

Boekhandel Het Keizerrijk
Noordvliet 27
3142 CH Maassluis
tel. 010 - 59 23 298
info@hetkeizerrijk.nl


Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09.00 – 17.30 uur
woensdag 09.00 – 17.30 uur
donderdag 09.00 – 17.30 uur
vrijdag 09.00 – 17.30 uur
zaterdag 09.00 – 17.00 uur
zondag gesloten

facebook-nld

Follow hetkeizerrijk on Twitter

LogoYourGift_120x90

| + -